لغو همه‌پرسی اقلیم با وساطت سلیمانی

مسعود حیدر»، یکی از نمایندگان پارلمان اقلیم کردستان، در صفحه فیس‌بوک خود نوشته است:‌ «اخیرا پس از برگزاری همه‌پرسی با نظارت حیدر العبادی، نخست‌وزیر عراق و وساطت قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس ایران توافق ٩ماده‌ای میان هادی العامری از فرماندهان حشد الشعبی و بافیل طالبانی از فرماندهان اتحادیه میهنی کردستان به وجود آمد که به موجب آن تا زمان نامشخص مسئله همه‌پرسی لغو شد». به گزارش «ایسنا» به‌نقل از خبرگزاری «اسپوتنیک عربی»، با میانجیگری قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس پاسداران ایران، مسئله همه‌پرسی اقلیم کردستان خاتمه یافت. ادامه خواندن Continue reading

سندیکای کارگران شرکت واحد خواستار آزادی بی قید و شرط جعفر عظیم زاده می باشد

سندیکای کارگران شرکت واحد خواستار آزادی بی قید و شرط جعفر عظیم زاده می باشد

اتحادیه آزاد کارگران ایران از وخامت حال جعفر عظیم زاده خبر داده است

فعال کارگری جعفر عظیم زاده برای رسیدن به بدیهی ترین حقوق انسانی در هیجدهمین روز اعتصاب غذا به سر می برد. هم زمان با ایشان آقای اسماعیل عبدی معلم زندانی نیز که برای دستیابی به حقوق مسلم و انسانی، دست به اعتصاب غذا زده بود علی رغم زیان های جسمی جبران ناپذیر خوشبختانه در روزهای گذشته آزاد و به اعتصاب غذای خود پایان داد.

سندیکا ضمن اعلام شادباش بمناسبت آزادی این معلم زندانی، نگرانی عمیق خود را از ادامه اعتصاب غذای هیجده روزه ی فعال کارگری اعلام می دارد و با توجه به صدمات جسمی جبران ناپذیر ناشی از ادامه اعتصاب غذا برای وی، ازآنجا که مسئولیت حفظ جان زندانی به عهده قوه قضائیه می باشد از مسئولین امر می خواهد بدون هیچ قید و شرط ، ایشان را هر چه سریع تر آزاد نمایند.

دادخواهی حق مسلم همه انسان ها می باشد؛ بسیاری از اعضای سندیکا و دیگر کارگران و معلمان تا کنون به دلیل پیگیری حقوق مسلم خود از حق داشتن کار محروم و یا بازداشت و زندانی شده اند. سندیکای کارگران شرکت واحد ضمن محکوم کردن برخورد های امنیتی با کارگران و معلمان، خواهان آزادی هرچه سریع تر تمامی کارگران و معلمان در بند می باشد.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

۲۷اردیبهشت ۱۳۹۵

وخامت حال جعفر عظیم زاده

پس از هجده روز اعتصاب غذا، جعفر عظیم زاده طی تماس تلفنی اززندان درباره وضعیت جسمانی خود گفت: وزنم بشدت کاهش یافته ،چشم هایم شدیدا تار شده، کلیه هایم خوب کار نمی کند و قادر به دفع ادرار نیستم. این در حالی است که در طول ۱۸ روز اعتصاب غذای وی،فقط وزن و فشارش را هر روز، اندازه میگیرند ولی معاینه ی دقیق،کنترل قند خون و دیگر آزمایشات مربوطه انجام نگرفته است.

بی توجهی مسئولین زندان نسبت به سلامت جسمانی زندانیان و معلمین و کارگران زندانی موضوع تازه ای نیست . یا زندانی را به کام مرگ می کشانند، و یا تا زمانی که تا سرحد مرگ نرسیده باشد او را به بیمارستان انتقال نداده و به وضعیت و خواسته های وی توجهی نمی کنند.

مسئولین از یک سو با فشار بر زندانیان، آنان را مجبور به اعتصاب غذا می کنند و از سوی دیگر با نادیده گرفتن وضعیت جسمانی آنان، جسم و جانشان را مورد تهدید قرار می دهند.

جعفر عظیم زاده به معاینه ی دقیق پزشکی نیاز دارد و نادیده گرفتن این حق، به معنای پایمال کردن بدیهی ترین و انسانی ترین خواست هاست و عواقب و مسئولیت جدی برای مسئولین زندان به دنبال خواهد داشت.

اتحادیه آزاد کارگران ایران
۲۷ اردیبهشت ۹۵

بیانیه بازنشستگان فرهنگی در آستانه تجمع سکوت سی‌ام فروردین ماه

امروزه با پیشرفت جوامع نیازهای مادی و معنوی انسانها سیر صعودی پیدا کرده که در این میان در جامعه و کشور عزیزمان ایران نیز این مهم مصداق عینی داشته و به وضوح قابل مشاهده است . ادامه خواندن Continue reading

اخبار کارگری

بیمه ۱۶۰ هزار تن از کارگران و قالی‌بافان در ایران لغو شد 

شنبه  ۱۴ فروردین ۱٣۹۵ -  ۲ آوریل ۲۰۱۶

به گزارش زمانه، محمدحسن زدا، امروز شنبه ۱۴ فروردین به خبرگزاری فارس گفت که این افراد در مشاغل دیگر به غیر از امور ساختمانی و قالی‌بافی فعالیت شغلی داشته‌اند. ادامه خواندن Continue reading

۱۲ کشته در حمله به دفتر مجله طنز فرانسوی

مردان مسلح دست‌کم ۱۲ نفر را در دفتر مجله طنز “شارلی ابدو” کشته‌اند.

استفان شاربونیه، دبیر مجله و سه نفر از سرشناس‌ترین کاریکاتوریست‌های فرانسه از جمله قربانیان این حمله هستند. دو افسر پلیس هم کشته شده‌اند.

۱۰ نفر در جریان حمله زخمی شده‌اند که حال پنج نفر از آنها وخیم گزارش شده است.

در تصاویری ویدئویی سه مهاجم دیده می‌شوند که نقاب به چهره دارند و با کلاشینکف به سمت افراد تیراندازی می‌کنند.

پلیس می‌گوید که مهاجمان جلسه شورای سردبیری شارلی ابدو را هدف قرار دادند و هنگام خروج فریاد می‌زدند: “الله اکبر”. به نقل از آنها گفته شده است که “انتقام پیامبر” را می‌گیرند.

مهاجمان پس از حمله به دفتر مجله و قبل از آن که با یک خودرو از محل فرار کنند، در خیابان به تبادل آتش با پلیس پرداختند.

ماموران امنیتی در پاریس عملیات گسترده‌ای را برای دستگیری مهاجمان آغاز کرده‌اند.

متحد

فرانسوا اولاند، رئیس‌جمهور فرانسه، کمی پس از حمله به دفتر شارلی ابدو رفته و این حمله را “توحش شدید” دانسته و مهاجمان را “تروریست‌های بزدل” خواند.

باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا نیز در بیانیه‌ای حمله در پاریس را “به شدت” محکوم کرده است.

در این بیانیه آمده است: “فرانسه قدیمی‌ترین متحد آمریکاست و شانه به شانه آمریکا در نبرد با تروریست‌هایی حضور داشته است که دنیا و امنیت مشترک ما را تهدید کرده‌اند.”

مجله شارلی ابدو در سال ۲۰۱۱ و پس از چاپ کاریکاتوری از پیامبر اسلام هم مورد حمله قرار گرفته بود.

به دنبال حمله امروز سطح آماده‌باش امنیتی در پاریس به بالاترین سطح افزایش یافته است

رئیس‌جمهور فرانسه گفته است که دولت آن کشور حقوق و آزادی‌های روزنامه‌نگاران را حفظ می‌کند.

شارلی ابدو به تازگی کاریکاتوری از ابوبکر البغدادی، رهبر گروه موسوم به ‘دولت اسلامی’ (داعش) منتشر کرده بود.

ماه گذشته چند مورد حمله دیگر در فرانسه اتفاق افتاد که در آنها مهاجمان شعار “الله اکبر” می‌دادند.

طرح ” حمایت از آمران به معروف” از سوی شورای نگهبان رد شد

سخنگوی شورای نگهبان می‌گوید طرح ۲۴ ماده‌ای “حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر” با ۱۴ مورد ایراد مغایر قانون اساسی، به مجلس بازگردانده شده است. کلیات این طرح در مهر ماه تصویب شده بود.

نجات‌الله ابراهیمیان، سخنگوی شورای نگهبان روز شنبه (۱۳دی/۳ ژانویه) در نشستی خبری اعلام کرد که طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، دارای ایرادها و ابهاماتی بوده است.

ابراهیمیان گفت در شورای نگهبان بحث‌های مفصلی پیرامون این طرح انجام شده وایرادها و تذکراتی که عمدتا موارد مغایرت با قانون اساسی بوده‌اند به مجلس اعلام شده‌اند.

مجلس ایران کلیات این طرح را در مهرماه با ۱۵۶ رای موافق، ۲۳ رای مخالف و ۸ رای ممتنع تصویب کرده بود.

اوج فعالیت گشت‌های موتوری انصار حزب‌الله در دهه هفتاد بود. آنها در دوره ریاست جمهوری محمد خاتمی نیز حضور داشتند ولی در هشت‌سال دوره ریاست جمهوری احمدی‌نژاد غایب بودند. عبدالحمید محتشم، دبیرکل انصار حزب‌الله در تیرماه گفته بود وظیفه این گشت‌ها برخورد با “بدحجابان، دختران ساپورت‌پوش و پسران زیرابرو برداشته و آرایش کرده” است.

حسام‌الدین آشنا، مشاور فرهنگی حسن روحانی در واکنش به این سخنان گفته بود: «آقای عبدالحمید محتشم خوب است به یاد داشته باشد دوران ترکتازی‌های دهه ۷۰ به پایان رسیده است.» او خاطرنشان کرده بود که نه نیروی انتظامی و نه ارشاد و نه قوه قضائیه و نه وزارت کشور و نه حتی بسیج هیچ کدام از موتورسوارهای آنها استقبال نخواهند کرد.

تلاش انصار حزب‌الله برای تصویب طرح «حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر»، با مخالفت‌های بسیار روبرو بود و حتی مهدی طائب، رئیس قرارگاه عمار هم در واکنشی کم‌سابقه بر لزوم فعالیت این گروه در چارچوب قانون تاکید کرد. سخنگوی وزارت کشور در همین خصوص گفته بود: «هیج گشتی خارج از مقررات و قوانین مقبول نیست و خود نوعی نقض قانون است.»

با تصویب این طرح، گروهی ۲۱۳ نفری از حزب‌اللهی‌ها بیانیه‌ای صادر کرد. در این بیانیه آمده بود: «هرگونه برخورد فراتر از زبان درعرصه امر به معروف و نهی از منکر، عدول از دستورات صریح رهبر جمهوری اسلامی است و این شیوه آسیب جدی به کشور وارد خواهد آورد.»

دولت روحانی این طرح را به معنای دخالت در حیطه مسئولیت پلیس و افزایش اختیارات افراد لباس شخصی و نیروهای بسیج می‌دانست.

در هشت سال گذشته در ایران، این پلیس بوده که در قالب طرح‌های مختلف، به موضوع پوشش و ظاهر شهروندان پرداخته است. عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور در شهریور گفته بود از فعالیت گشت‌های موتوری که مجوز قانونی نداشته باشند جلوگیری خواهد شد اما عبدالحمید محتشم، دبیرکل انصار حزب‌الله، تاکید کرده بود که این گشت‌ها نیازی به مجوز نداشته و کارشان نیز تداخلی با گشت‌های متعارف نیروی انتظامی ندارد.

در صورت اجرایی شدن این طرح، کسانی که مانع اقدامات “آمران به معروف” می‌شدند، به مجازات می‌رسیدند. هم‌چنین سازمان بسیج می‌توانست افرادی را برای امر به معروف و نهی از منکر، متشکل سازد.